over ons

Annemieke & Marieke

uitvaartfotograaf   uitvaartbegeleider

Annemieke over Marieke

Marieke heeft mij begin 2023 benaderd voor het fotograferen van de uitvaart van een stilgeboren baby, nadat zij mij op het internet had gevonden.

Tijdens deze uitvaart mocht ik meteen de werkwijze van Marieke ervaren. Waarbij zij de ouders, zonder dat ze het zelf op dat moment doorhadden, meenam in het proces. Iedere stap die gemaakt werd die dag, zorgde Marieke ervoor dat de ouders deze stappen “zelfstandig” doorliepen. Waardoor zij de uitvaart iets bewuster meemaakten en waarbij hun het gevoel werd gegeven dat zij dit samen deden. Wat zij ook deden! Deze denkwijze en manier van werken spreekt mij zeer aan.

Marieke over Annemieke

Ik was op zoek naar een uitvaartfotograaf in Nijkerk of in de directe omgeving. De website van Annemieke en de foto’s die daar op stonden spraken mij aan, en zo kwam onze eerste samenwerking tot stand.

Vanaf het moment dat Annemieke binnen kwam voelde het goed. Wij gingen eigenlijk gewoon door met waar we mee bezig waren,
het afscheid. Belangrijke momenten, kleine gebaren, de aanwezige gasten en bijzondere of soms zelfs grappig details en alles er omheen brengt ze mooi en respectvol in beeld.

Annemieke weet onopvallend overal tussendoor te laveren en zo waardevolle herinneringen vast te leggen voor de familie.

afscheidsinspiratie

Wij merken om ons heen dat er best veel mensen zijn die niet weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afscheid en uitvaarten. Dit komt omdat veel mensen liever niet met dit onvermijdelijke onderwerp bezig willen zijn.

Aan de ander kant zien wij ook dat een afscheid dat past bij de naasten en de overledene ondanks het verdriet vaak als goed, mooi of waardevol wordt ervaren. Een belangrijke onderdeel van rouwen.

Daarom willen wij het wel van de daken schreeuwen:  praten met elkaar over jullie wensen of leg een deel vast. Denk na over wat je wel en niet wil èn wat laat je aan je nabestaanden over?

Hoe krijg je mensen in gesprek en hoe weten ze wat er mogelijk is?
Hoe kunnen we mensen inspireren?

Wij denken door het te zien en te ervaren!

 Wij inspireren je graag

Hoe kleur jij een afscheid in van jezelf of voor een geliefde?
De afscheidsinspiratie-dag laat jou zien en ervaren wat er allemaal mogelijke is rondom een uitvaart. Locaties, producten en diensten. Je vindt er informatie en inspiratie om jouw afscheid alvast te schetsen of in te kleuren. Het geeft je stof tot nadenken of onderwerpen voor een bijzonder gesprek. Pak eruit wat bij jou past!

Een bijzondere dag!

Afscheidsinspiratie-dag!